Linde T-MATIC

Kahden lavan automaattinen lavasiirtotrukki

Kysy lisää
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

AGV-lavansiirtoon pitkille välimatkoille

Autonomisesti ohjattava haarukkatrukki Linde T-MATIC on suunniteltu kuljettamaan pitkiä matkoja. Malli on suunniteltu kestämään jopa 3000 kg kuormat, ja sitä voidaan käyttää joko yksinään tai osana kokonaisuutta. Missä tahansa vaiheessa on myös mahdollista ohjata haarukkavaunua manuaalisesti. AGV:n navigointijärjestelmä ei vaadi ympäristöltään infrastruktuuria, kuten lattialla olevien ratojen tai laserheijastimien asentamista, vaan se käyttää optisia antureita reagoimaan luotettavasti esteisiin sekä muihin operaattoreihin. Innovatiivisen turvallisuus- ja navigointitekniikan ansiosta T-MATIC soveltuu käytettäväksi myös ympäristöissä, joissa ihmisten ja automaattien on toimittava yhdessä joustavasti.

Turvallisuus

Optiset anturit säätävät AGV:n nopeutta reaaliajassa. Tämä antaa mahdollisuuden sen jatkaa liikkumista ja pysyä optimaalisesti tuottavana samalla parantaen työturvallisuutta. Laser-optiikkaan ja kameraskannaukseen perustuvat turvaominaisuudet mahdollistavat ihmisten, muiden trukien ja esteiden tunnistamisen sekä varmistavat törmäysten välttämisen. Hätätilanteiden pysäytyspainikkeet, samoin kuin akustiset varoitussignaalit ja vilkkuvat valot, täydentävät AGV:n turvaominaisuuksia.

 • Ennakoiva turvajärjestelmä
 • Luotettava törmäyksenesto
 • Visuaaliset ja akustiset varoitusjärjestelmät

Käsittely

AGV-trukit ovat vuorovaikutuksessa muiden automatisoitujen laitteiden, kuten ovien ja rullakuljettimien kanssa, ja niitä voidaan käyttää toistuvien työprosessien automatisointiin joko yksin tai kokonaisuuden osana. Reititystä ja työtehtäviä ohjataan Robot Management-ohjelmistolla. Järjestelmän kautta ajotehtävät voidaan asettaa suoraan varastonhallinta- tai ERP-järjestelmästä. Innovatiivinen navigointitekniikka mahdollistaa MATIC-trukkien pääsyn uuteen tai muuttuvaan työympäristöön lyhyessä ajassa. Kehittyneen turvallisuustekniikan ansiosta MATIC-trukki ennakoi esteitä ja reagoi niihin, ja jatkaa automaattisesti tehtäväänsä, kun henkilö tai muu este ei enää ole valvontavyöhykkeellä.

 • Liitettävissä ERP-/WMS-järjestelmiin
 • Älykäs tehtävien ja reittien hallinta
 • Tarkka kontrolli ja lavojen seuranta
 • Turvallinen järjestelmä ihmisten ja muiden operattoiden toiminnassa
 • Erittäin mukautuva muutoksille
 • Aina mahdollista käyttää trukkia manuaalisesti

Huollettavuus

AGV-trukkeja varten kehitetyn ohjelmiston ansiosta kaikkien MATIC-trukkien tiedot voidaan lukea Linden huolto-ohjelmalla. Trukkia on myös mahdollista seurata etädiagnostiikkajärjestelmän avulla. Linden AGV-trukit pohjautuvat aina standarditrukkiin, joka mahdollistaa nopea ja luotettavan huollon. Trukki tarjoaa myös erinomaisen käytettävyyden, koska kaikkiin sen elektronisiin ja mekaanisiin komponentteihin on helposti pääsy ja käyttömoottori hyödyntää huoltovapaata kolmivaihetekniikkaa. Siksi takaamme MATIC-AGV:lle pitkän toimintavalmiuden.

 • Diagnostiikkatyökalut
 • Etädiagnostiikka
 • Ennakoiva huolto

Tekniset tiedot:

Malli Kapasiteetti Nosto Akku voltti/kapasiteetti (5h) Nopeus, kuormalla/ilman kuormaa
T-MATIC 3.0 (t) 120 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) 6/6 (max. 7.2/1.1) (km/h)