V08 Keräilytrukki

Keräilykone toiseen tasoon asti

Kysy lisää
Osasto:

Kuvaus

Tehokas kahden tason keräilijä

V08 nostavat keräilytrukit on varustettu nousevalla ohjaamolla, joka nostaa kuljettajan jopa 1,2 metrin korkeuteen maanpinnasta. Tämän ansiosta keräilijä pääsee kätevästi toiselle keräilytasolle. V08-trukkeja on saatavana kahdessa versiossa. Mallissa V08-01 haarukat on kiinnitetty trukin alustaan, ja ne nousevat operaattorin mukana. Pitkillä haarukoilla kuormitus saa olla jopa 1000 kg. Lyhyessä versiossa haarukat voivat pitää maksimissaan 700 kg:n painoisen kuorman, mikä tekee trukista joustavan keräilijän. Malli V08-02 on varustettu ylimääräisellä nostotoiminnolla, jonka avulla keräilijä voi nostaa ja laskea haarukoita erikseen. Tämän ansiosta operaattori voi säätää keräystason sopivalle korkeudelle lastausta ja purkamista varten.

Turvallisuus

V08-mallissa trukin ohjaamon ulkoreuna on hieman viisto ylöspäin ja tarjoaa lisää turvallisuutta, etenkin kun lava on nostettu. V08-02:n operaatorin alusta voidaan varustaa sivukiskoilla, jotka estävät putoamisen ja lisäävät turvallisuutta. Trukin kestävä runko on varustettu metallisilla puskureilla ja valinnaisella kumivahvikkeella operaattorin ja tavaroiden suojelemiseksi pienessä törmäyksessä. Trukit voidaan varustaa LED-ajovaloilla ja Linde BlueSpot™ -kohdevalolla, joka tuottaa sinisen valopisteen maahan ajosuunnassa varoitusviestinä jalankulkijoille ja muille operaattoreille. Operaattorin koko lattiapinta-ala toimii kuolleen miehen kytkimenä. Jos kuljettaja poistuu ohjaamosta tai aktivoi hätäpysäytyskytkimen, ajoneuvo jaruttaa automaattisesti. Ajotilassa jarrutusteho säädetään kuorman painon mukaan ja kaarteessa nopeus pienenee automaattisesti.

 • Nostettu ohjaamon ulkoreuna
 • LED ajovalot ja Linde BlueSpot™ -lisävaruste
 • Ohjaamon koko lattia on kuolleen miehen kytkin

Ergonomia

V08 nostavat keräilytrukit on varustettu intuitiivisella, korkeussäädettävällä Linde-ohjauspyörällä. Tämä tarkoittaa, että ajoasento on aina ergonominen. Tilava operaattorin alusta, jonka sisäänkäyntikorkeus on vain 14,5 senttimetriä, tekee jatkuvasta sisäänkäynnistä ja poistumisesta helpompaa. Luistamaton kumimatto operaattorin lattialla parantaa vakautta ja estää liukastumisia. V08:lla on suuret säilytyslokerot työvälineille. Lisäksi lisäkiinnikkeet voidaan kiinnittää skannerien, lehtiötaulujen ja muiden välineiden kiinnittämiseen. Monitoiminen värinäyttö tarjoaa kaikki tärkeät ajoneuvotiedot yhdellä silmäyksellä.

 • Korkeusäädettävä Linde-ohjauspyörä
 • Tilava ja matala ohjaamon sisäänkäynti
 • Luistamaton lattian kumimatto
 • Hyvät säilytyslokerot

Käsiteltävyys

V08:n nostolava nousee 1,2 metrin korkeuteen, jotta keräilijä pääsee helposti toiselle hyllytasolle. Linde OptiLift -maston hallintajärjestelmä avustaa operaattoria pehmentämällä nostoliikkeitä. Versiosta riippuen V08 voi saavuttaa huippunopeuden 10 km/h kuormattuna tehokkaan 2,3 kW:n moottorin ansiosta. Tarkka ja itsekeskittyvä ohjaustehostin pitää ajoneuvon aina liikkeellä. Äänitorven, valon, hissin ja kaikkien ajo-toimintojen säätimet on integroitu Linde-ohjauspyörään ja niitä voidaan käyttää intuitiivisesti yhdellä kädellä. V08-02:lla on myös jalankulkijatoiminto. Trukin ulkopuolella olevat painikkeet antavat operaattorille mahdollisuuden liikuttaa trukkia kävellessään sen vieressä. Näin ollen operaattori voi ohjata trukkia eteen- ja taaksepäin tarvitsematta nousta trukkiin. V08-02:n lisänosto antaa keräilijän asettaa lavan juuri oikeaan työskentelykorkeuteen.

 • Operaattorin nostokorkeus 1,2 m
 • Linde OptiLift tuo sulavuutta nostoihin
 • Tehokas 2,3 kW:n moottori
 • Ajosäätimet integroituna Linde-ohjauspyörään
 • Jalankulkutoiminto

Tekniset tiedot:

Malli Kapasiteetti Nosto Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
V 08-01 (1 000 kg) 1.0 (t) 1050 (mm) 10 / 10 (km/h) 1742 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah)
V 08-01 (700 kg) 0.7 (t) 1050 (mm) 9 / 10 (km/h) 1345 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah)
V 08-02 0.8 (t) 1050 (mm) 9 / 10 (km/h) 1569 (mm) 24 / 400/500 (V)/(Ah)