Linde L-MATIC AC 1.6

Automaattinen vastapainotrukki

Automaattinen vastapainotrukki

Autonominen Linde L-MATIC AC AGV -trukki mahdollistaa muiden kuin standardityyppisten lavojen kuljettamisen ja tavaroiden vastaanottamisen siirtoasemille, joihin ei pääse tukipyörämallisillä trukeilla, kuten esimerkiksi kuljetinjärjestelmiin. Vastapainotrukki, jota voidaan käyttää myös manuaalisesti milloin tahansa, pystyy käsittelemään jopa 1200 kg kuormia, ja sen nostokorkeus on 1,9 metriä. Sitä voidaan käyttää yksittäin tai integroida osaksi kokonaisuutta. Älykäs navigointijärjestelmä toimii ilman, että lattiaan tehdään muutoksia tai laserheijastimia lisätään ympäristöön. Siksi L-MATIC AC:ta voidaan käyttää joustavasti monissa erilaisissa, usein muuttuvissa ympäristöissä. Sen kattavat turvaominaisuudet havaitsevat luotettavasti ihmiset ja esteet toiminta-alueellaan.

Kapasiteetti
1.6 (t)
Nosto
1844 (mm)
Akku, 5h
24 / 460/500 (V)/(Ah)
Nopeus, kuormalla tai ilman
6/6 (max. 7.2/2.9) (km/h)

Turvallisuus

Optiset anturit säätävät AGV:n nopeutta reaaliajassa. Tämä antaa mahdollisuuden sen jatkaa liikkumista ja pysyä optimaalisesti tuottavana samalla parantaen työturvallisuutta. Laser-optiikkaan ja kameraskannaukseen perustuvat turvaominaisuudet mahdollistavat ihmisten, muiden trukien ja esteiden tunnistamisen sekä varmistavat törmäysten välttämisen. Hätätilanteiden pysäytyspainikkeet, samoin kuin akustiset varoitussignaalit ja vilkkuvat valot, täydentävät AGV:n turvaominaisuuksia.

 • Ennakoiva turvajärjestelmä
 • Luotettava törmäyksenesto
 • Visuaaliset ja akustiset varoitusjärjestelmät

Käsittely

AGV-trukit ovat vuorovaikutuksessa muiden automatisoitujen laitteiden, kuten ovien ja rullakuljettimien kanssa, ja niitä voidaan käyttää toistuvien työprosessien automatisointiin joko yksin tai kokonaisuuden osana. Reititystä ja työtehtäviä ohjataan Robot Management-ohjelmistolla. Järjestelmän kautta ajotehtävät voidaan asettaa suoraan varastonhallinta- tai ERP-järjestelmästä. Innovatiivinen navigointitekniikka mahdollistaa MATIC-trukkien pääsyn uuteen tai muuttuvaan työympäristöön lyhyessä ajassa. Kehittyneen turvallisuustekniikan ansiosta MATIC-trukki ennakoi esteitä ja reagoi niihin, ja jatkaa automaattisesti tehtäväänsä, kun henkilö tai muu este ei enää ole valvontavyöhykkeellä.

 • Liitettävissä ERP-/WMS-järjestelmiin
 • Älykäs tehtävien ja reittien hallinta
 • Tarkka kontrolli ja lavojen seuranta
 • Turvallinen järjestelmä ihmisten ja muiden operattoiden toiminnassa
 • Erittäin mukautuva muutoksille
 • Aina mahdollista käyttää trukkia manuaalisesti

Huollettavuus

AGV-trukkeja varten kehitetyn ohjelmiston ansiosta kaikkien MATIC-trukkien tiedot voidaan lukea Linden huolto-ohjelmalla. Trukkia on myös mahdollista seurata etädiagnostiikkajärjestelmän avulla. Linden AGV-trukit pohjautuvat aina standarditrukkiin, joka mahdollistaa nopea ja luotettavan huollon. Trukki tarjoaa myös erinomaisen käytettävyyden, koska kaikkiin sen elektronisiin ja mekaanisiin komponentteihin on helposti pääsy ja käyttömoottori hyödyntää huoltovapaata kolmivaihetekniikkaa. Siksi takaamme MATIC-AGV:lle pitkän toimintavalmiuden.

 • Diagnostiikkatyökalut
 • Etädiagnostiikka
 • Ennakoiva huolto