Palvelut

Tavoitteena käyttövalmis kone tilanteessa kuin tilanteessa? Kokonaisvaltainen palvelumme huolehtii, että työsi sujuu ja koneet pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään. Meille on tärkeää tehdä asioinnista asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, joten tutustu palveluihimme. Pidetään koneet käynnissä yhdessä!

Huolto ja varaosat

Koneiden käyttövarmuus on kaiken lähtökohta. Haluamme olla apunasi kaikissa tilanteissa ja varmistaa koneiden korkean käyttöasteen. Asiantunteva henkilöstömme palvelee tehokkaasti maanlaajuisen piirihuoltoverkostomme ja kiinteiden korjaamoidemme kautta. Jos varaosan tarve yllättää, ympäri vuorokauden toimivat automaattimme auttavat.

Tekninen tuki

Koneiden ja mallien kehittyvä tekniikka edellyttää aina enemmän tietoa ja taitoja. Teknisen tuen henkilökuntamme kouluttaa sekä asiakkaita koneiden oikeaan käyttöön että pitää henkilökunnan ammattitaitoa yllä jatkuvan koulutuksen avulla. Teknisen tuen henkilökunta saa tarvittavan koulutuksen ja tuoreen tiedon päämiehiltämme.

Koulutus

Valikoimaamme kuuluu laaja kirjo erilaisia logistiikkaratkaisuja dieseltrukeista automaattitrukkeihin sekä erilaisia ratkaisuja turvallisemman työympäristön tueksi. Ratkaisujemme tueksi meiltä löytyy kattava valikoima koulutuksia ohjelmoinneista käyttäjäkoulutuksiin.

W360 -suunnittelupalvelu

Pitkäjänteisenä maahantuojana olemme kartuttaneet asiantuntijuuttamme monipuolisten logistiikkapalvelujen saralla hyllyjärjestelmistä varastoautomaatioon ja AGV-trukkeihin. Suunnittelulla teemme työstäsi mahdollisimman sujuvaa säästäen resurssejasi ja ennaltaehkäisten ongelmia.