Varastokalusteet

Varastokalusteet

Ar Racking on espanjalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut sisälogistiikan kalustevalmistukseen. Yhtiö kuuluu Arnia Group:iin. Yhtiöllä on toimintaa yli 65 maassa ja tehtaita on yhteensä viisi kappaletta. Tuotevalikoimaan kuuluu perinteiset kuormalavahyllyt ja niiden muunnokset sekä muita sisälogistiikan varastointiin hyödynnettäviä kalusteita. Tehtaiden tuotanto on täysautomatisoitu materiaalista pakkaukseen asti, joka takaa korkean laadun ja hyvän toimitusvarmuuden.

Tuotevalikoima

Valikoima käsittää perinteiset kuormalavahyllyt sekä niiden eri muunnokset. Ratkaisut suunnitellaan asiakaskohtaisesti varastoitavien tuotteiden mukaisesti. Hyllyjärjestelmiin voidaan varustaa eri lisäosia, kuten vetotasoja ja ritiläverkkoja. Pystytolpat ovat galvanoitua terästä ja vaakapalkit maalattuja. Mitoitukseen käytämme EUR/FIN-lavojen standardimittoja.

KUORMALAVAHYLLYT

Perinteinen kuormalavahyllystö on kuormalavojen tehokkaaseen ja turvalliseen varastointiin. Tehokas, kestävä, helppo koota ja yksinkertaisella kuormituksen säätelyllä tämä järjestelmä mukautuu minkä tahansa tyyppisiin tuotteisiin sekä painon että tilavuuden mukaan. Hyllystöön voidaan lisätä eri lisäosia, kuten vetotasot, jolla alimpia tasoja voidaan hyödyntää tehokkaaseen keräilyyn. Hyllystö mitoitetaan aina tarpeen mukaan ja varustetaan tarvittavin turvavarustein.

Kuormalavahyllystö on mitoitettu voimassa olevien eurooppalaisten FEM (European Materials Handling Federation) -asetusten mukaisesti.

  • Edullisin ratkaisu lavavarastoihin
  • Niin kevyille kuin raskaille taakoille
  • Galvanoidut päädyt ja oranssiksi maalatut vaakapalkit
  • Vaakapalkkien vakiopituudet: 1850, 2700, 2750, 3300, 3600 ja 3900 mm.
  • Pystytolppien leveydet 80, 90, 100 ja 120 mm. Elementtien syvyys 1050 – 1100 mm
  • FEM hyväksytty

Hyllyjärjestelmät

Turvallisuus

Hyllystön suojauksella varmistetaan hyllystön turvallinen ja pitkäaikainen käyttö. Pystyelementtien suojaus estää hyllystön vaurioita ja tapaturmia. Hyllystöön voidaan asentaa monia eri turvavarusteita, kuten lavaritilöitä, taustaverkkoja, lava-stoppareita ja paljon muita.

Suunnittelussa turvallisuus on aina ykkösasia!