Varastoautomaatit

Modula on yksi maailman johtavista varastoautomaattien valmistajista. Koneet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja tasokuormastaan. Ensimmäisiä koneita valmistettiin jo 1980-luvulla. Tuhansien koneasennusten johdosta Modula-automaatit ovat innovatiivisia ja helppokäyttöisiä. Laajan malliston ja lisävarusteiden ansiosta koneet sopivat kauppoihin, jakelukeskuksiin sekä tehtaisiin parantaen tehokkuutta ja tuoden lisää varastokapasiteettia. Älykkäät järjestelmät varmistavat keräilyn tehokkuuden ja virheettömyyden.

Modulalla on yli 15 000 asiakasta ympäri maailman, ja sen tuotantokapasiteetti ylittää jo 3500 konetta vuodessa. Koneita valmistetaan kolmessa eri tehtaassa: Italiassa (Salvaterra di Casalgrande, Reggio Emilia), USA:ssa (Lewiston, Maine) ja Kiinassa (Sozhou). Tämän lisäksi Modulalla on yli 50 valtuutetun jälleenmyyjän myyntiverkko. Näin varmistetaan, että Modula on siellä missä asiakas sitä tarvitsee.

Modula-varastoautomaatit ovat erinomainen ratkaisu teollisuuden kokoonpanolle, puolivalmisteille, varaosille sekä kaikille muille varastoinnin ja logistiikan parissa työskenteleville. Monet yritykset ovat valinneet varastoautomaatit tehostamaan materiaalivirtoja hyödyntäen Modulan automaattien joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja älykkäitä ratkaisuja.

Modula Lift – teknistä ylivoimaa

Älykäs järjestelmä – Modula

Modula Lift -automaatit ovat tietokoneohjattuja järjestelmiä. Automaateilla on mahdollista säästää lattiatilaa jopa yli 70 %. Suuren varastotiheyden ansiosta keräilyä voidaan tehostaa merkittävästi perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Alustan suuriman leveyden, 4100 mm, ansioista keräiljä voi kerätä yhdeltä tasolta useita ottoja hyvin vähin askelin. Modulan automaatit voidaan varustaa kahden tason käsittelyyn, joka nopeuttaa tason vaihtoa merkittävästi.

Maksimaalinen kapasiteetti

Varastoitavien tuotteiden korkeus mitataan automaattisesti ja paikoitetaan 25 mm tarkkuudelle automaatin sisälle. Näin varmistetaan koneen täysi kapasiteetti eikä varastoida ilmaa. Tasot tiivistetään käytön intensiteetin mukaan lähelle käyttöaukkoa, mikä entisestään nopeuttaa keräilyä. Nämä ominaisuudet ovat Modulan koneissa aina vakiona.

Tasokantavuus jopa 1000 kg

Tasokantavuus määrittää suuresti, millaisia tuotteita automaatteihin voidaan varastoida. Modula Lift -automaattien tasot yltävät jopa 1000 kg tasokantavuuteen. Tämä on yksi markkinoiden parhaimpia ja takaa automaateille laajan mahdollisuuden eri käyttökohteisiin. Muita tasokantavuuksia ovat 350 kg, 500 kg ja 750 kg.

Monen tason käyttö nopeuttaa toimintaa

Tasoautomaattien tasonvaihto on monessa tapauksessa se ainoa hetki, jolloin keräily ei turvallisuuden kannalta ole mahdollista. Modulan koneisiin lisättävällä ulkoisella käyttöaukolla tämä aika on minimoitu. Automaatti hallinnoi kolmea tasoa kerrallaan ja vaihtaa kerätyn sekä uuden tason yhdellä liikkellä. Tämä nopeuttaa koneen toimintaa. Ulkoinen käyttöaukko myös mahdollistaa keventimien ja robottien yhdistämisen koneen käyttöön.

Modula-automaatit mahdollistavat myös tehokkaan ryhmäkeräilyn käyttöönoton.

Kitkatonta toimintaa – ei rasvaa

Modula automaattien tekniikka on kehittynyt vuosien saatossa huippuunsa, josta osoituksena on koneen rasvattomuus. Hissi liukuu jousikuormitettujen rullien avulla, ja tasojen likupinnat ovat niin ikään rasvattomia.

Myös hiljainen itsensäkeskittävä hihnaveto takaa koneen luotettavan toiminnan.

Modula WMS – nimikehallinta

Helppo ja tehokas ohjelmisto on varastoautomaattien toiminnalle elintärkeä. Modula-WMS on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen. Käyttäjällä on täysi hallinta varastoitavista nimikkeistä ja varastoautomaattien. Lisäksi muun muassa pientavarahyllyjen sekä kuormalavahyllyjen hallinta voidaan laajentaa Modula WMS -ohjelmistoon. Näin saat kaikki operatiiviset toiminnot yhden käyttöliittymän alle.

Lue lisää Modula WMS

Kysy lisää varastoratkaisuista edustajaltasi tai lähetä meille viestiä.