Modula WMS

Modula-varastonhallinta on tehokas ohjelmisto tuotteiden varastonhallintaan automaateissa. Ohjelmaa voidaan käyttää ns. stand-alone tyyppisesti ilman liitäntää ylempiin ERP/WMS järjestelmiin. Halutessa järjestelmää voidaan laajentaa aina hallitsemaan jopa koko varastoa.

Varastonhallintaa joka sopii tarkoituksiisi

Modula WMS Base

Modula WMS Base -perupaketti käsittää kaikki perustoiminnot varastonhallintaan. Base-ohjelmisto on ns. Stand Alone -paketti sisältäen seuraavat perustoiminnot: Nimikehallinta Varastopaikkatiedot Keräily ja täyttö Varastosiirrot Käyttäjien hallinta Inventaarion hallinta Manuaalinen liittymäpinta ERP-järjestelmiin (ASCII) Tasojen käyttörajoitukset käyttäjähallinan mukaisesti

Modula WMS Premium

Modula WMS Premium -lisäpaketti käsittää kaikki Base-toiminnot ja näiden lisäksi: Automaattinen varastopaikkojen hallinta Ryhmäkeräilyn hallinta Päiväystuotteiden hallinta FIFO hallinta Automaattinen liittymäpinta ERP-järjestelmiin (ODBC, XML, IBM, Oracle yms.) Premiumtaso voidaan laajentaa edelleen vastaamaan: Koko varaston hallinnasta Sarjanumerohallinnasta Lainaustoiminnasta “Kitti” keräilystä Ja paljon muusta

Modula Driver ja Link

Modula Driver luo olemassa olevan WMS ja Modulan välille liittymän tietokantojen tai tiedostojen kautta (määritellään erikseen).

Modula Link -ohjelmiston avulla voidaan olemassa oleva WMS järjestelmään liittää TCP/IP komentojen avulla (määritellään erikseen).

Modula WMS:n tuomat hyödyt

1.    Optimointi

Ohjelmisto tukee staattisten ja dynaamisten varastopaikkojen hallintaa. Seuraamalla tasojen käyttötiheyttä sekä tuoteanlyysejä voidaan keräilyä tehostaa merkittävästi.

2.    ERP-liittymä

Vaivaton liittymäpinta ERP-järjestelmiin (SAP, Oracle, Microsoft yms.), WMS tai jokin muu yrityksen aplikaatio. Tarkka ja jatkuva tietoliikenne näiden järjestelmien välillä.

3.    Säästää aikaa  

Ohjaa keräilijää tehokkain tukitoimin, kuten valo-osoitimella ja lokerovalolistalla. Modula WMS hyödyntää tehokkaasti kahden tason yhtäaikaista käyttöä. Kun yhtä tasoa kerätään, on jo toisen taso odottamassa vuoroaan.

4.    Laajennettavuus

Järjestelmää voidaan kustomoida tarpeen mukaan vastaamaan asiakkaan materiaalivirtojen odotuksia.

5.    Hallinta ja tehokkuus

Maksimaalinen hallinta mm.:
• Toistuvien prosessien automatisointiin
• Materiaalivirtojen suunnitteluun ja hallintaan
• Virheiden eliminointiin
• Perinteisen paperin käytön vähentämiseen

6.    Yksinkertainen käyttö

Käyttö on suunniteltu siten, että se on nopeaa ja helppoa kosketusnäytön avulla. Tiedot esitetään yksinkertaisessa muodossa, joka nopeuttaa operaattoreiden toimintaa.