Linde K-MATIC Example 0.7

Automaattinen kapeakäytävätrukki

Luotettavaa käsittelyä kapeakäytävävarastossa

Linden K-MATIC AGV on itsenäisesti ohjattava kapeakäytävätrukki, joka soveltuu jopa 1500 kg:n kuormille ja ~12 metrin nostokorkeudelle. Älykäs geo-navigointijärjestelmä ohjaa K-MATICia turvallisesti ilman ylimääräisiä ohjauskiskoja tai laserheijastimissa. Se on yhteensopiva kaikkien yleisten kapekäytäväsovellusten kanssa. K-MATIC tarjoaa erinomaisen toimivuuden riippumatta siitä, onko kyse yksittäisestä trukista, joka suorittaa määritellyt prosessivaiheet, tai osana keskitetysti hallittavaa automaatiokokonaisuutta. Tällöin AGV toimii saumattomasti asiakkaan infrastruktuurin, kuten hihnakuljettimien tai pakkausasemien kanssa.

Autonomisena trukkina se vähentää kuormien ja kuormalavojen vaurioita ja soveltuu erityisen hyvin arvokkaiden tavaroiden käsittelyyn. Nopeasti ja helposti huollettavaa robottitrukkia voidaan käyttää ympäri vuorokauden, ja sitä voidaan myös käyttää manuaalisesti.

Kapasiteetti
0.7 (t)
Nosto
3200 (mm)
Akku, 5h
80 / 465 (V)/(Ah)
Nopeus, kuormalla tai ilman
10.5 / 10.5 (km/h)

Turvallisuus

Optiset anturit säätävät AGV:n nopeutta reaaliajassa. Tämä antaa mahdollisuuden sen jatkaa liikkumista ja pysyä optimaalisesti tuottavana samalla parantaen työturvallisuutta. Laser-optiikkaan ja kameraskannaukseen perustuvat turvaominaisuudet mahdollistavat ihmisten, muiden trukien ja esteiden tunnistamisen sekä varmistavat törmäysten välttämisen. Hätätilanteiden pysäytyspainikkeet, samoin kuin akustiset varoitussignaalit ja vilkkuvat valot, täydentävät AGV:n turvaominaisuuksia.

 • Ennakoiva turvajärjestelmä
 • Luotettava törmäyksenesto
 • Visuaaliset ja akustiset varoitusjärjestelmät

Käsittely

AGV-trukit ovat vuorovaikutuksessa muiden automatisoitujen laitteiden, kuten ovien ja rullakuljettimien kanssa, ja niitä voidaan käyttää toistuvien työprosessien automatisointiin joko yksin tai kokonaisuuden osana. Reititystä ja työtehtäviä ohjataan Robot Management-ohjelmistolla. Järjestelmän kautta ajotehtävät voidaan asettaa suoraan varastonhallinta- tai ERP-järjestelmästä. Innovatiivinen navigointitekniikka mahdollistaa MATIC-trukkien pääsyn uuteen tai muuttuvaan työympäristöön lyhyessä ajassa. Kehittyneen turvallisuustekniikan ansiosta MATIC-trukki ennakoi esteitä ja reagoi niihin, ja jatkaa automaattisesti tehtäväänsä, kun henkilö tai muu este ei enää ole valvontavyöhykkeellä.

 • Liitettävissä ERP-/WMS-järjestelmiin
 • Älykäs tehtävien ja reittien hallinta
 • Tarkka kontrolli ja lavojen seuranta
 • Turvallinen järjestelmä ihmisten ja muiden operattoiden toiminnassa
 • Erittäin mukautuva muutoksille
 • Aina mahdollista käyttää trukkia manuaalisesti

Huollettavuus

AGV-trukkeja varten kehitetyn ohjelmiston ansiosta kaikkien MATIC-trukkien tiedot voidaan lukea Linden huolto-ohjelmalla. Trukkia on myös mahdollista seurata etädiagnostiikkajärjestelmän avulla. Linden AGV-trukit pohjautuvat aina standarditrukkiin, joka mahdollistaa nopea ja luotettavan huollon. Trukki tarjoaa myös erinomaisen käytettävyyden, koska kaikkiin sen elektronisiin ja mekaanisiin komponentteihin on helposti pääsy ja käyttömoottori hyödyntää huoltovapaata kolmivaihetekniikkaa. Siksi takaamme MATIC-AGV:lle pitkän toimintavalmiuden.

 • Diagnostiikkatyökalut
 • Etädiagnostiikka
 • Ennakoiva huolto