Linde Safety Guard

Järjestelmä, joka ennakoi vaaratilanteet

Mitä jos ihmiset, trukit ja infrastruktuuri voisivat viestiä keskenään?

Materiaalinkäsittelyssä, oli kyse varastosta, konepajasta, lastausalueista taikka myymälätiloista, löytyy monia turvallisuusriskejä. Trukkien ja jalankulkijoiden työskentely samalla alueella on monissa paikoissa välttämätöntä, mutta lisää helposti tapaturmariskiä. Suurin osa materiaalinkäsittelyjärjestelmistä vaativat jatkuvaa valppautta kaikilta: sokeat kulmat, huonon näkyvyyden alueet ja häiritsevät äänet.

Hyvin ajoitettu varoitus luo lisää aika reagoinnille

Linde Safety Guard on innovatiivinen apujärjestelmä, joka parantaa trukkikuljettajien, jalankulkijoiden ja toimittajien turvallisuutta. Järjestelmä tunnistaa lähestyvän jalankulkijan ja trukkikuljettajalle syttyy ohjaamoon hälytys, joka kiinnittää huomion ääni- ja valomerkein sekä kertoo, miltä suunnalta jalankukija lähestyy. Samalla jalankulkijan Safety Guard -liivi tai -hälytin on ilmoittanut ääni- ja valomerkein lähestyvän koneen, jolloin kummallakin on ollut varmasti aikaa reagoida ja jatkaa työpäivää turvallisesti.

Safety Guard -järjestelmän tarkoitus on tarjota valikoima erilaisia ratkaisuja staattisista projektoreista liikkuviin hälyttimiin ja nopeusrajottimiin, millä luodaan sopiva kokonaisuus työpaikan turvallisuuden parantamiseksi. Suurin osa ratkaisuista käy yhteen muidenkin merkkien kanssa.

Kuinka teillä varmistetaan turvallisempi työpaikka?