Modula Lift

Varastoautomaatti

Tasokantavuus jopa 1000 kg – 4100mm tasoleveydellä! Nopeutta keräilyyn ja pientavaroiden säilytykseen

Modulan varastoautomaatit ovat yksi markkinoiden luotettavimista ja edistyneimmistä. Modula lift -varastoautomaatti voidaan varustaa ulkoisella käyttöaukolla, joka nopeuttaa tasojen vaihtoa ja sallii esimerkiksi keventimien käytön. Automaattien toimintaa ohjaa tehokas ja helppokäyttöinen Modula WMS -ohjelmisto. Sen avulla hallitset nimikkeistön sekä kaikki päivittäiset toiminnnot, kuten keräilyn, täytön ja inventaarion. Ohjelmisto on laajennettavissa myös hallitsemaan varastosi kiinteät hyllyt. Modula WMS toimii joko itsenäisesti “Stand Alone” periaatteella tai liitetään jo olemassa olevaan ERP/WMS-järjestelmään.

Korkeus
3,300 mm – 16,000 mm
Tasosyvyys
654 mm ja 857 mm
Tasoleveys
1,900 mm, 2,500 mm, 3,100 mm ja 4,100 mm
Tasokantavuus
250 kg, 500 kg, 750 kg ja 1000 kg
Tuotteiden turvaväli
20 mm
Tasojen kiskojako
25 mm
Maksimikantavuus
90 000kg
Tuotteiden maksimikorkeus
695 mm
Tehokkuus
jopa 120 / h (riippuen koneen määrittelystä)
Käyttöliittymä
Kosketusnäyttö PLC (embendded Windows) ja Windows PC (WMS)
Kahden tason käyttäaukko
Normaali tai ulkoinen apupöytä
Käyttöaukkojen määrä
kolme, vapaasti valittavissa käyttökohteen mukaan
  • Teräsvahvistettu hammashihnakäyttö
  • Dynaminen kuormankorkeuksien hallinta
  • Automaattinen kuorman hallinta (paino)
  • Galvanisoity teräsrakenne

Älykäs järjestelmä – Modula

Modula Lift -varastoautomaatit ovat tietokoneohjattuja järjestelmiä. Automaateilla on mahdollista säästää lattiatilaa jopa yli 70 %. Suuren varastotiheyden avulla keräilyä voidaan tehostaa merkittävästi verrattuna perinteisiin ratkaisuihin. Alustan suuriman leveyden 4100 mm ansioista keräiljä voi kerätä yhdeltä tasolta useita ottoja hyvin vähin askelin. Modulan automaatit voidaan varustaa kahden tason käsittelyyn, joka nopeuttaa tason vaihtoa merkittävästi.

Maksimaalinen kapasiteetti

Varastoitavien tuotteiden korkeus mitataan automaattisesti ja paikoitetaan 25 mm tarkkuudelle automaatin sisälle. Näin varmistetaan koneen täysi kapasiteetti eikä varastoida ilmaa. Tasot tiivistetään käytön intensiteetin mukaan lähelle käyttöaukkoa, mikä entisestään nopeuttaa keräilyä. Nämä ominaisuudet ovat Modulan koneissa aina vakiona.

Tasokantavuus jopa 1000 kg

Tasokantavuus määrittää suuresti millaisia tuotteita automaateihin voidaan varastoida. Modula Lift -automaattien tasot yltävät jopa 1000 kg tasokantavuuteen. Tämä on yksi markkinoiden parhaimpia ja takaa automaateille laajan mahdollisuuden eri käyttökohteisiin. Muita tasokantavuuksia ovat 350, 500 ja 750 kg.

Monen tason käyttö nopeuttaa toimintaa

Tasoautomaattien tasonvaihto on monessa tapauksessa se ainoa hetki, jolloin keräily ei turvallisuuden kannalta ole mahdollista. Modulan koneisiin lisättävällä ulkoisella käyttöaukolla tämä aika on minimoitu. Automaatti hallinnoi kolme tasoa kerrallaan ja vaihtaa kerätyn sekä uuden tason yhdellä liikkellä, joka nopeuttaa koneen toimintaa. Ulkoinen käyttöaukko myös mahdollistaa keventimien ja robottien yhdistämisen koneen käyttöön.

Modula-automaatit mahdollistavat myös tehokkaan ryhmäkeräilyn käyttöönoton.

Kitkatonta toimintaa – ei rasvaa

Modula-automaattien tekniikka on kehittynyt vuosien saatossa huippuunsa, josta osoituksena koneen rasvattomuus. Hissi liukuu jousikuormitettujen rullien avulla ja tasojen likupinnat ovat niin ikään rasvattomia.

Myös hiljainen itsensäkeskittävä hihnaveto takaa koneen luotettavan toiminnan.

Modula WMS – nimikehallinta

Helppo ja tehokas ohjelmisto on varastoautomaattien toiminnalle elintärkeää. Modula WMS -ohjelmisto on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen. Käyttäjällä on täysi hallinta varastoitavista nimikkeistä ja varastoautomaattien lisäksi  muun muassa pientavarahyllyjen ja  kuormalavahyllyjen hallinta voidaan laajentaa Modula WMS -ohjelmistoon. Näin saat kaikki operatiiviset toiminnot yhden käyttöliittymän alle.

Valittavana kattavat varusteet

Valittavana on laaja valikoima eri varusteita moneen eri käyttötarkoitukseen. Voit jopa sähköistää tasot, mikä mahdollistaa akkujen ja laitteiden lataukset suoraan tasoilla. Keräilyä tehostavia lisävarusteita ovat muun muassa lokerovalolistat, laser-osoitin, viivakoodinlukijat ja välijakajat.