Let’s store it! Modula varastoautomaatio -livenaari

Tänä päivänä kuljetusketjut, tavaranhallinnointi ja -varastointi määrittävät yrityksen tulevaisuuden. Toimitusvarmuus ja -nopeus luovat kestäviä asiakassuhteita ja hallittu varastointihinta voiton. Kaupankäynti vaatii volyymia samalla, kun nousevat kustannukset kompaktimpia tiloja. Modulan automatisoidut vertikaaliset varastojärjestelmät mahdollistavat kilpailussa mukana pysymisen!

Modula on yksi maailman johtavista varastoautomaattien valmistajista. Koneet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja tasokuormastaan. Ensimmäisiä koneita valmistettiin jo 1980-luvulla. Tuhansien koneasennusten johdosta Modula-automaatit ovat innovatiivisia ja helppokäyttöisiä. Laajan malliston ja lisävarusteiden ansiosta koneet sopivat kauppoihin, jakelukeskuksiin sekä tehtaisiin parantaen tehokkuutta ja tuoden lisää varastokapasiteettia. Älykkäät järjestelmät varmistavat keräilyn tehokkuuden ja virheettömyyden.

Livenaarissa tutustutaan muun muassa:

  • Modula Lift: suosituin automaattinen pystysuora tarjotinvarastomme
    teollisuustuotteiden, varaosien tai puolivalmisteiden varastointiin.
  • Modula Pallet: automaattinen ratkaisu tehokkaaseen lavojen varastointijärjestelmään.
  • Modula Slim: älykäs ja kompakti ratkaisu, joka mukautuu pienimpiinkin tiloihin.
  • Modula Climate Control: automatisoidut varastot, jotka sopivat herkille tuotteille,
    joilla on mahdollisuus hallita täysin lämpötilaa, kosteutta ja bakteeritasoja.
  • Modula WMS: varastologistiikan ohjelmistoratkaisu, arvokas apu varastonkäsittelyn hallintaan

Osallistu Modulan ”Let’s store it”-livenaariin 16.5.2023 klo 11

Tapahtumassa Modulan toimitusjohtaja Massimiliano Gigli asiantuntijoineen kertoo tarkemmin, kuinka Modulan laadukkaat järjestelmät ja automaattiratkaisut mahdollistavat yksinkertaisesti hallittavan älykkään varastoinnin. Tapahtuma on englanninkielinen.