Trukit

Linde-trukeilla on taloudellisuutensa, ympäristöystävällisyytensä, luotettavuutensa ja erinomaisen ergonomiansa ansiosta vankka asema myös Suomen trukkimarkkinoilla. Linden laaja trukkimallisto käsittää kaikentyyppiset trukit pienimmistä lavansiirtovaunuista aina konttikurottajiin. Euroopan suurimpana trukkivalmistajana Linde on vastannut myös globaaliin haasteeseen. Linde toimii kaikilla mantereilla yli sadassa maassa, ja nimi Linde yhdistetään kaikkialla huippulaatuun. Yhteistoiminta koko Euroopan alueella ja erityisesti muiden Pohjoismaiden sekä Baltian maiden kanssa toimii mutkattomasti, ja yhteisiä sekä yhteensopivia palvelukonsepteja kehitetään jatkuvasti.

Tarvitaan myös laadukkaita palveluja

Menestyvän liiketoiminnan ylläpitämiseksi tarvitaan muutakin kuin erinomaiset trukit. Yhdessä Wihurin Tekninen Kauppa ja Linde tarjoavat asiakkailleen joustavan ja kattavan palvelukokonaisuuden, johon kuuluu monipuoliset rahoitus- ja vuokrauspalvelut, huolto- ja huolenpitosopimukset, kalustonhallinta sekä käytönseurantaratkaisut. Laadukkaat vaihtotrukit ja lyhytaikainen vuokraus täydentävät palveluratkaisujamme. Käytössäsi on koko maan kattava palveluverkosto.

Linde-mallisto riittää kaikkeen

Linde-trukkimallisto kattaa sisälogistiikan koko kirjon: haarukka- ja lavansiirtovaunut, pinoojat/tukipyörätrukit, markkinoiden laajimman valikoiman työntömastotrukkeja, alhaalta ajettavat kapeakäytävätrukit sekä modulaarisesti asiakasräätälöidyt kombitrukit. Mallistoa täydentävät Linden matala- ja korkeakeräilyyn soveltuvat trukit. Saatavilla on myös moniin tarkoituksiin muuntuva vetotrukkimallisto. Kaikkien näiden vaihtoehtojen lisäksi Linde tarjoaa legendaarista pakkasvarastotekniikkaa sekä räjähdyssuojattuja trukkeja.

Linde-sähkötrukit tarjoavat teknisesti ylivertaisen ja laajan valikoiman kokoluokissa 1-8 tn. 1,2-2,0 tonnin luokissa löytyy sekä 3- että 4-pyörävaihtoehdot. Linde-sähkötrukkimallistosta löytyy useita runkovaihtoehtoja käyttötapojen ja olosuhteiden mukaan.

Huipputaloudelliset ja ympäristöystävälliset Linde-dieseltrukit ovat vuosien myötä muodostuneet käsitteeksi. Dieselmallisto kattaa normaaleina haarukkatrukkimalleina kokoluokat 1,4-18 tn, jatkuen erikoistrukkeina 20-60 tonniin, ja käsittäen myös konttikurottajat.

Nestekaasukäyttöisiä trukkeja Linde valmistaa kokoluokkiin 1,4-7 tn. Linde kehittää voimakkaasti myös vaihtoehtoisia energiaratkaisuja, joista esimerkiksi maakaasukäyttöiset trukit ovat jo pitkään olleet täysin tehdasvalmisteinen vaihtoehto. Myös fuel cell eli polttokennotekniikkalla toimivat vaihtoehdot ovat saatavilla.

Wihurin Tekninen Kauppa ja Linde kunnioittavat ja noudattavat ympäristöarvoja. Niihin liittyvät normit ja direktiivit suhteen pyritään – ei pelkästään täyttämään – vaan toimimaan yli odotusten. Olemme osoittaneet asiakkaillemme, että tiukentuneet päästönormit eivät tarkoita tinkimistä tehokkuudessa. Käytössäsi on puhtaampi ja silti tehokas Linde.