Kapeakäytävätrukit

Kun varaston hukkatila halutaan minimoida ja tilaan halutaan mahdollisimman paljon lavapaikkoja, otetaan käyttöön kapeakäytävätrukki. Kapeakäytävätrukkeja on kahta perustyyppiä: alhaalta ajettava malli on yleensä rakennettu työntömastotrukin perusrungolle, mutta siihen on konstruoitu erikoinen joko ns. kääntökelkkarakenteinen tai teleskooppihaarukoin varustettu ratkaisu.

Ns. kombitrukkia ajetaan sen sijaan seisten tai istuen nousevasta ohjaamosta käsin. Alhaalta ajettava malli soveltuu ainoastaan kokolavojen hyllytykseen, kun taas kombitrukki kokolavakäsittelyn ohella soveltuu myös keräilyyn. Koska kombitrukilla voidaan tehdä sekä kokolavakäsittelyä että keräilyä, ja puhtaassa kokolavojen käsittelyssäkin kuljettaja näkee hyllytyksen optimaalisesti, on kombitrukkien käyttö viime vuosina yleistynyt. Kapeakäytävätrukit pystyvät parhaimmillaan toimimaan 1,5 metrin käytävissä.

Lindellä on vuosikymmenien kokemus kapeakäytävätrukkien valmistuksesta, ja toisin kuin useat muut, Linde valmistaa huippumallistonsa itse.

Linde tarjoaa sisälogistiikan ratkaisuksi yhden maailman kattavimmista mallistokokonaisuuksista. Lindeltä saat myös räätälöityjä erikoismalleja kaikkiin tilanteisiin – resursseilla, joihin vain Euroopan suurin ja tinkimättömin trukinvalmistaja pystyy.

Malli
Kombitrukit K
Kombitrukit A