Vetotrukit

Linde tarjoaa kattavan valikoiman akkukäyttöisiä vetotrukkeja eri käyttötilanteisiin. Vetotrukkeja käytetään useimmiten pitkien matkojen tavaransiirtoon, mutta myös keräilytyöhön. Tyypillisiä käyttökohteita ovat sairaalat, lentokentät, erilaiset tuotantotilat, rautatieasemien tavarapalvelut ja postilogistiikka. Vetotrukilla kuljettaja siirtää yhtäaikaisesti useita kärryjä, rullakoita tai varta vasten vetotrukille suunniteltuja vaunuja. Suurikin määrä kuormia voidaan näin niputtaa yhteen kuljetukseen tehokkaasti ja siirtää satojen metrien päähän.

Malli
MP13
P20 / W04
P250 / W20
P40C – P60C
P60 – P80 / W08

Kattava mallisto erityyppisiä vetotrukkeja

Pienimmät Linde vetotrukit ovat seisten/käyden ajettavia malleja, ja isommat ja tehokkaammat mallit istuen ajettavia. Suosituin malli, Linde P60 -trukki, on ratkaisuiltaan täysin uudenlainen. Trukin modulaarinen rakenne antaa mahdollisuuden suurelle muunneltavuudelle, jolloin trukki voidaan räätälöidä monimuotoisille käyttötarkoituksille. Lähtökohtana on kuitenkin sama perusrakenne.

Mallisarjaan kuuluu perinteisen P60 (6 tn) -mallin ohella 8 tonnin P80-malli sekä W08-malli, jossa yhdistyvät lava- ja vetotrukin ominaisuudet (lavakuorma 0,8 tn ja vetokuorma 6,2 tn). P60/P80/W08-mallien ohjaamoratkaisu on modulaarinen, minkä ansiosta turvakehikosta voidaan käyttötarpeen mukaan rakentaa sade-/tuulisuojia, aina lämmitettävään ohjaamoon asti.

Kaikkiin Linde-vetotrukkeihin on mahdollista valita useista vetokoukku- tai vetokitavariaatioista juuri oikea vaihtoehto kärryille tai vetovaunuille. Linden kehittämä logistiikkajunaratkaisu kuuluu myös kuljetus- ja vetoratkaisuihimme. Logistiikkajuna useine eri kuljetusalustoineen on oikea vaihtoehto yrityksille, joiden materiaalivirrat on tarkkaan aikataulutettu ja suunniteltu, ja joiden tuotannonsuunnittelu materiaalivirtoineen on merkittävä osa yrityksen kilpailukykyä. Linden logistiikkajunia kuljetusalustoineen rakennetaan sekä sisä- että ulkokäyttöön.